lördag 19 september 2009

3-års present

Idag var det kalas för lille O som inte är så liten längre, 3 år, tiden går fort och snart är min lille bäs också en treåring. I present fick han utöver en lite barnvänligare gåva också en dagiskasse med kläder. Den bestod av tröja och mössa i gulrandig stretchfrotté som inhandlats på Erikshjälpen, jeans som tidigare varit en jeanskjol och så dagiskassen då där tyget är ett 70-tals tyg som jag fått av en vän. Lillasyster fick en likadan mössa och så skickade jag med den blåa manchesterklänningen och de röda lekbyxorna från tidigare inlägg, tyvärr så var klänningen för snäv i halsringningen så den fick en ny ägare och för att kompensera håller jag nu på med ett gäng små klänningar i mysiga tyger, det är ju för skoj att ta till vara dessa små tygbitar i härliga retromönster.

4 kommentarer:

Lilla Gryn sa...

Härligt!!
Jättefina grejer.
Kul att du gillar E-slöjd, kanske kan vi sambeställa nångång...

Beata sa...

Vilken fin present!

Anonym sa...

Hej första gngn j läser din blogg. Du har fina alster. Jag håller på att röja undan och sorterar kläder. Min man har massor av skortor som han inte använder. Har du några idéer på vad jag kan sy av dom. Tänkte först små klänningar till min 7mån tös... men vet inte hur jag ska ta till saxen, Kanske finns det andra med samma problem :) Ha det bra, Esin från stallarholmen

Sandra sa...

Hej Esin! Tack för fin kommentar. Klänningar var väl en bra idé, ha knäppningen bak så blir det som en förklädesklänning, piffa upp med lite roliga kantband och kanske en magficka. Mönster kan du göra genom att rita av en tröja som sitter lite löst på din tös, sen skippar du ärmarna, eller mät och rita på fri hand. Lycka till!