söndag 20 juli 2008

Jag har fått "syarm"!

Jo, så ligger det till, det är väl något med nerverna i armen så nu har jag väldans ont och enligt distriktsköterskan ska jag helst vila från sömnad. Vad jag då gör är att ta mitt pick och pack (det vill säga symaskinen och lite tyger) åker till min mamma i hennes lilla stuga och syr utan dess like, man kan ju inte låta bli att sy när man är barnfri för en gångs skull.

Det blev en huvtröja till Tore, mönstret är eget med inspiration från lite varstans, storlek är nog 92/98, den blev lite stor men då har han ju att växa i. Tyget är orange stretchfrotté och fodret i luvan är trikå, tyg oh muddväv kommer från Stoff och Stil.

Därefter sydde jag en tröja som ska höra till byxorna jag sydde tidigare, även detta är eget mönster, storlek 62. Brun plysch, orange muddväv och tandtyget kommer från Stoff och Stil. Detta set ska nu till våra vänner som fick en liten dotter i förrgår.

Morgonen därpå åkte jag och mamma på loppis, jag gjorde massor av tygfynd som ni ser. Jag är speciellt förtjust i det gröna tyget med röd/rosa mönster.

1 kommentar:

Jes sa...

Jättefin hoodie!! även tröjan, ta det nu bara försigtigt med armen....