söndag 11 oktober 2009

Resultatet av syfestivalen....

.....blev en tunnare plånbok och mindre utrymme i syhörnan, men mycket nöjd är jag! Jag går emot lite med min princip att sy av återvunna tyger, men vem kan motstå,, moln, kaniner, husvagnssemester, pirater m.m., ja inte jag i alla fall! Dessutom lärde jag mig att virka i Johans virkskola, inte illa, det har resulterat i en liten virkad ruta och ett litet virksug, men dessvärre fylls min tid av diverse mindre skojiga måsten så virkandet får nog lov att skjutas upp till framtiden. Jag såg säkert många av er sybloggare på mässan, men jag vet ju inte hur ni ser ut, så jag tänkte istället passa på att här skicka ut ett stort tack till er alla för underbar inspiration och för ovärderliga sytips, ha en underbar höst i era syhörnor!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå, så det var där du var. Då var inte du heller på Knytte. Hoppas du har haft trevligt, det låter som det dock. Ser framemot fina syalster i bloggen framöver nu. Antar du har huuur mycket ideér som helst!
kram MalinT

Sandra sa...

Hej Malin! Jag var på syfestivalen i fredags så vi var på Knytte, jag hälsade att ni inte skulle komma, hoppas ni mår bättre nu.

Lilla Gryn sa...

Skoj, mycket fint fick du med dig hem.
Nästa år måste nog jag med ta en tur ner till Kista. Vi ses!!

Doris_Assar sa...

Mmmmm vilka tyger :-)